Lyd
AV Huset AS - Straumeveien 166 5155 Straumsgrend

Straumeveien 166

5151 Straumsgrend

08.00 TO 18.00

MANDAG TIL FREDAG

Audio fra Yamaha

COMMERCIAL INSTALLATION SOLUTIONS

I AV Huset har vi stor erfaring med lyd design og installasjoner av lydsystemer.

Vi kan installere alt fra enkel møteroms lyd, til distribusjon av musikk i restaurant og utesteder. Lyd kan sendes over vanlig kabler, eller gjennom nettverk via Dante.

Vi har nylig bestemt oss for å bruke Yamaha som vårt foretrukne merke for kommersielle lydsystemer og lydutstyr.

Med over 130 års erfaring, har Yamaha et stort utvalg av høyttalere, forsterkere, matrise og kontrollsystemer for alle typer lydprosjekt. Yamaha er en troverdig merkevare kjent for kvalitet og pålitelighet.


Vi tilbyr også et bredt spektrum av mikrofoner og trådløse systemer fra Shure, Sennheiser og AGK med tilbehør (stativer, antenner, vindhetter osv.)

Dante certified logo

Takhøyttalere for enhver applikasjon


VXC-serien har tre forskjellige woofer-størrelser, slik at du kan velge den høyttaleren som passer best for ditt sted. Hver modell har en intern transformator som tillater både høy- og lav-impedans driver med bare en enkel høyttaler.

Siden en enkel høyttaler kan brukes til begge operasjoner, blir lagerkontrollen forenklet, og du kan enkelt tilpasse systemet til eventuelle endringer.


Høyttaler design


Flere aspekter ved utformingen av disse høyttalerne reflekterer en sterk vekt på funksjonalitet så vel som de estetiske funksjonene i konstruksjonen - og forbedrer lydkvaliteten og høyttalernes ytelse effektivt uten å forstyrre den innvendige innredningen til installasjonen. Dette konseptet er tydelig i det sekskantede designet på risten til begge seriens høyttalere, noe som faktisk forbedrer lydklarheten ved å øke blenderforholdet. På samme måte tillater de glatte kurvene i overflatemonteringsskapets enkle, men sofistikerte design høyttalerne å monteres tett på veggen - mens de fremdeles er i stand til å panorere og vippe til tjenesteområder. Selv den innovative designen til VXCs tweeter forbedrer lydklarheten ved å gi ubegrenset bevegelse av woofer.


EN54-kompatibel versjon med kompromissløs ytelse


Vi tilbyr også "VA" -versjoner som legger til EN54-24-talevarsling standardoverholdelse, samtidig som du holder den enestående lydkvaliteten og den enkle installasjonen som tilbys av VXC- og VXS-seriens høyttalere; derfor kan en enkelt høyttaler optimalt håndtere både musikkgjengivelse og nødutsendingsfunksjoner. VA-versjonene benytter flammehemmende materialer til skap og baffel, keramikk for høyttalerterminalstøtte og klemmedeksler på bakpanelene for å oppfylle kravene til standard EN54-24 for varme og fuktighet. Et omfattende utvalg av 5 modeller og 10 varianter betyr at passende typer er tilgjengelige for applikasjoner i omtrent alle målestokker og formål.

Spesialist i produkter fra Yamaha Audio.

Veggmontert høyttaler

AUDIO

Yamaha VX Series katalog 2020

Vegg montert høyttalere kan spille en integrert rolle i både den visuelle og den auditive atmosfæren du velger å skape i det kommersielle rommet ditt. De slanke kurvene og den attraktive, minimalistiske designen av Yamahas VXS3F- og VXS3FT-høyttalere gjør dem lett tilpasningsdyktige til ethvert kommersielt miljø som søker et unikt, subtilt supplement til den generelle estetikken. Og ytelsen deres er like imponerende; Disse høyttalerne har en høyttalerenhet som er optimal tilpasset musikkavspilling i høy oppløsning og en fleksibel, intuitiv design. Disse høyttalerne tilbyr alle som er involvert i installasjonsprosessen - fra installatører og eiere til sluttbrukere - en enkel, strømlinjeformet løsning for enkelt å integrere lyd av høy kvalitet inn i et imponerende utvalg av restaurant-, detaljhandels- eller profesjonelle miljøer. Ved å kombinere denne subtile, attraktive designen med den strenge oppmerksomheten mot lydkvaliteten som har gjort Yamaha verdensomspennende kjent, viser VXS3F og VXS3FT vegg høyttalere at stil og stoff ikke alltid er gjensidig eksklusive.

VXS-serien “S” -modell subwoofere er ideelle matcher for VXS- og VXC-seriens høyttalere, og utvider den lave frekvensområdet jevn med ypperlig lydkvalitet for større og mer sann livskraftig musikalsk reproduksjon. Selv om ikke større enn en kompakt overflatefestet høyttaler, leverer VXS3S solid, naturlig lydende lavendeforsterkning, mens VXS10S og VXS10ST gjør enda mer lavfrekvent strøm tilgjengelig for situasjoner som krever maksimal bass autoritet.

Line-arrayhøyttalere i VXL-serien tilbyr en unik kombinasjon av enestående lydkvalitet og slank form som er ideell for en rekke miljøer.

Line array-høyttalere tilbyr utmerket projeksjon samt jevn volum og lydkvalitet over et bredt tjenesteområde, noe som gjør dem til et godt valg for flerbrukshaller, forelesningssaler, konferanserom og andre fasiliteter som krever maksimal forståelighet i hele lytteområdet.

VXL-serien inneholder tre modeller med forskjellige antall høyttalerenheter. Modeller kan kombineres for å betjene en rekke rom og situasjoner optimalt.

Slanke 54 millimeter brede skap og elegant buede grillutforminger smelter vakkert til enhver innredning mens de leverer ensartet lyd i topp kvalitet for tale- og musikkgjengivelse i en lang rekke bruksområder.

Et elegant miljø er avhengig av mer enn bare dekor og belysning. Lyd spiller også en viktig rolle. VXS-serien “M” -modeller kombinerer sofistikert lyd og design i kompakte overflatehøyttalere som vil gi et betydelig bidrag til de mest raffinerte, elegante områdene. Selv om lyden i noen kompakte høyttalersystemer er et kompromiss, er de innovative VXS-serien "M" -modellene designet i alle detaljer, fra driver til kabinett, for å levere den best mulige lydkvaliteten på et lite mulig sted. Grasiøse kurver definerer en smakfull form som vil smelte vakkert i ethvert interiør. Nøkkelen til ekstraordinær sonisk ytelse er en liten 1,5-tommers driverenhet i full rekkevidde. Teknologi og ekspertise akkumulert gjennom 50 år med høyttalerutvikling og -produksjon har blitt anvendt liberalt i en høyttaler som gir eksepsjonell klarhet og forbløffende musikalsk realisme. Først vil du bli overrasket over uttalelsen fra denne høyttaleren, og deretter av den ekstraordinære lyden.

Forsterker

VXL1B-16P og VXL1W-16P støtter "Dante" lydnettverk, og bruker en slank linjekonfigurasjon, noe som gjør dem til en perfekt passform perfekt for konferanserom (i størrelsesområdet 12m × 10m) som krever vokal klarhet mens de pålegger mange begrensninger på rommet, og krever både funksjonalitet og en følelse av design. Med lyd distribuert via et Dante-nettverk og PoE-strøm * levert fra en PoE-kompatibel L2-bryter, kan høyttalersystemet konstrueres som et nettverk, slik at eksisterende IT-infrastruktur kan utnyttes effektivt. Enkel kabling via LAN-kabler, enkel installasjon og ingen behov for en strømforsterker bidrar til fleksibiliteten i installasjonen, slik at du kan konstruere et elegant lydsystem som ikke vil forstyrre utformingen av konferanserommet.

* Når du bruker en IEEE802.3at-kompatibel PoE-strømforsyningsenhet, er maksimal høyttalerutgang 15W; når du bruker en IEEE802.3af-kompatibel PoE-strømforsyningsenhet, er maksimal høyttalerutgang 6W.

XMV-seriens multikanals effektforsterkere kombinerer Klasse-D-effektivitet med funksjoner, designet spesielt for å være til nytte for kommersielle installasjonslydsystemer. Serien består av åtte forskjellige modeller med varierende effekt og fleksibel inn / ut-tilkobling for å imøtekomme et bredt spekter av installasjonsmiljøer.

Med raskt, enkelt oppsett og intuitivt betjening, gjør de kompakte MA- og PA-serie forsterkerene det enklere enn noen gang å gi ditt kommersielle rom liv. MA2030a og PA2030a er ideelle lydløsninger for butikker, spisesteder, klasserom eller offentlige fasiliteter som sykehus. MA2120 og PA2120 oppfyller kravene til et bredt spekter av applikasjoner som krever høyere effekt samt mer fleksibel DSP-funksjonalitet og sonestyring. Alle modeller kombinerer tilnærmelig, diskret design med effektiv, fleksibel ytelse. MA2030a og MA2120 tilbyr blandingsevne med kilde EQ (Bass / Diskant) kontroll, samt noen av de samme toppmoderne DSP-teknologiene og er anerkjente funksjoner i profesjonelt Yamaha lydutstyr. Enten å tilby bakgrunnsmusikk til en kafé eller restaurant eller drive et konferanserom eller et annet program som krever mikrofoninngang, er MA / PA-seriens forsterkere enkle, men kraftige verktøy som kan bidra til å etablere et ideelt kommersielt lydmiljø.


- Enkelt, brukervennlig grensesnitt

- Stereo- og mikrofoninnganger (MA-serien)

- DSP-funksjoner optimalisert for bakgrunnsmusikk (MA-serien)

- Kan byttes for lav (3/4/8 Ω) og høy (70/100 V) høyttalersystemer

- Stereokilde EQ med enhancer-funksjon (MA-serie)

- EQ for optimal ytelse med innebygde Yamaha VXC / VXS-høyttalere

- Enkel utvidelse av servicesonen med forsterkere i PA-serien (PA2030a ekskludert)

- Valgfrie DCP-kontrollpaneler tillater praktisk fjernstyrt volumkontroll, mikrofon ON / OFF-svitsjing og klokkeaktivering (ekskludert PA2030a)

- Bransjeledende Yamaha kvalitetskontroll og pålitelighet

- Kompakt, plassbesparende design

Alle modeller er naturlig avkjølte design som krever tilstrekkelig omgivelsesrom for luftstrøm.

New Tec Logo
CONO Canto WiFi
Cono installation
CONO installed
CONO shop installation

CONO canto WiFi

Den ideelle høyttaleren for belysnings spor


CONO canto WiFi er en aktiv trådløs høyttaler med integrert digital forsterker og spesiell tilkobling for bruk i alle kommersielt tilgjengelige 3 fasede belysningsskinner. Musikken mottas gjennom WiFi i en avstand på opptil 70 m fra NewTec sender. Hvilket som helst antall høyttalere kan brukes. Volumet til hver enkelt høyttaler kan også justeres med fjernkontroll. Høyttalerhuset er laget av karbonfiberforsterket plast og derfor brukes direkte ved siden av store varmegenererende lyskilder. Det spesielle belegget sikrer en edel og ripebestandig overflate struktur.

Den myke lyden fra CONO canto WiFi skaper en hyggelig beroligende atmosfære fra myk bakgrunnslyd til presis avspilling i HiFi-kvalitet. 


Fordelene med CONO canto WiFi:

 • Enkel installasjon
 • Ingen høyttalerkabel nødvendig
 • Hvilket som helst antall høyttalere kan brukes
 • Volumet på hver enkelt høyttaler kan justeres individuelt 
 • Kompatibel med alle lydspor fra Nordic Aluminium Eutrac
 • Perfekt integrert utseendet til taket
CONO with bass unit

TesiraFORTÉ AI


TesiraFORTÉ AI er en digital lyd server med 12 analoge innganger og 8 analoge utganger, og inkluderer opptil 8 kanaler med konfigurerbar USB-lyd.


 • 12 mic/linjenivå innganger, 8 mic/linjenivå utganger
 • Gigabit Ethernet-port
 • RS-232 serieport 
 • 4-pinners GPIO
 • 2-linjers OLED-skjerm med kapasitiv berørings navigasjon
 • Rack montering (1RU)
 • Systemkonfigurasjon og kontroll via Ethernet
 • Intern universell strømforsyning 
 • Signalbehandling via input i programvare tillater konfigurasjon og kontroll for signal ruting, miksing, utjevning, filtrering og forsinkelse
 • CE-merket, UL-oppført og RoHS-kompatibel
 • Dekkes av Biamp Systems fem års garanti
BIAMP TCM-X Microphone

Parlé TCM-X Takmikrofon


Parlé TCM-X er en AVB-mikrofon med lav profil i taket for bruk i Tesira®-systemer. Hver mikrofon består av en nettverksboks og en takmikrofon og inkluderer Beamtracking-teknologi med fire 90-graders soner. og gir full 360-graders dekning av møteplassen. TCM-X-mikrofonen leverer samme ytelsesnivå som våre andre Beamtracking-mikrofoner i et elegant beskjedent design som monteres i taket. TCM-X sporer og blander aktivt samtaler fra rundt bordet, slik at deltakerne helt utenfra kan oppleve samtalen som om de var ansikt til ansikt. Hver nettverksboks har sin egen digitale signalbehandling modul og kommer med en ekstra RJ45-kontakt for å legge til en valgfri TCM-XEX til nettverks boksen. Maksimalt to mikrofoner er tillatt per nettverksboks. TCM-X er godt egnet for en rekke romtype og størrelser med 10-tak eller lavere som krever lyd løsninger av høy kvalitet og lavprofilerte eller beskjedne mikrofoner.

 
 
 
 

Hva er Dante ?


Dante is a combination of software, hardware, and network protocols that delivers uncompressed, multi-channel, low-latency digital audio over a standard Ethernet network using Layer 3 IP packets.Developed in 2006 by a Sydney-based company named Audinate, Dante builds and improves on previous audio over Ethernet technologies, such as CobraNet and EtherSound. Dante is an acronym for digital audio network through Ethernet


                                                                                         source Wikipedia

© Copyright. All Rights Reserved

AV Huset er nå autorisert Barco sølv Partnere

Sept. 15 2020

AV Huset AS Kontoret

Sept. 15 2020

Nyheter


Mersive Solstice Gen 3 demo enheter tilgjengelig - kontakt oss for mer info

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept