Audio
AV Huset AS - Straumeveien 166 5155 Straumsgrend

Straumeveien 166

5151 Straumsgrend

08.00 TO 18.00

MANDAG TIL FREDAG

Audac Logo
JBL Professional Logo
New Tec Logo
Ecler logo
biamp logo
Xilica Logo

Vi leverer et bredt spektrum av audio produkter fra diverse fabrikanter:


 • Audac - Restauranter, barer, steder for tilbedelse og offentlige steder
 • JBL Professional - Aktive høyttalere, perfekt for utleie eller begivenheter 
 • NewTec - Høyttalere designet for 360 graders dekning, ideell for et slags miljø
 • Ecler - Designer høyttalere til møterom, restauranter eller barer
 • Biamp - DSP/konferanse systemer der høy kvalitets lyd er et krav
 • Xilica - Modul basert DSP med Dante interface


Vi tilbyr også et bredt spektrum av mikrofoner og trådløse systemer fra Shure, Sennheiser og Audio Technica

Audac Logo
Dante certified logo

WAVEDYNAMICS FORSTERKERE


SMA & SMQ-serien er klasse-D effektforsterker med WaveDynamics™ lydbehandling teknologi. De kommer i forskjellige output konfigurasjoner med to eller fire kanaler og er tilgjengelige med utgangseffekter på 350W, 500W og 750W. Deres store fleksibilitet og forskjellige konfigurasjoner gjør dem til løsningen for nesten alle systemer, uansett om det er en fast installasjon eller en mobil løsning.

Audac SMQ750
Audac CELO

TAKHØYTTALERE


Et elegant utseende med minimal visuell påvirkning. AUDACs slanke takhøyttalerserie garanterer en optimal opplevelse for alle situasjoner og løsninger. En hvit SlimLine™-grill er inkludert og gjør at ørene dine kan vekke oppmerksomheten, ikke øynene dine. På grunn av den meget tynne kanten på bare 1 mm og en begrenset grill dybde som kommer frem tak overflaten med bare 3,2mm, disse høttdakereb blir nesten usynlige når de er montert. Installatørens bekvemmelighet er garantert ved bruk av QuickFix™ -mekanismen med GoldCon™ -tilkoblinger.

DESIGN VEGGHØYTTALERE

 

Disse ekstraordinære høyttalerne er spesielt designet for et bredt utvalg av innendørs apparater med fast installasjon, alt fra moderne boliger til miljøer som butikker, puber, restauranter eller til og med klubber, takket være komponenter med høy effekt og en ekstremt bred spredning vinkel.

Audac ATEO 4

FULL RANGE VEGGHØYTTALERE


Denne høyttalerserien er spesielt designet for faste lydinstallasjoner i moderne miljøer, og tilbyr forskjellige størrelser av moderne og elegant designede løsninger. Det som gjør dem så unike er lyd utformingen i full rekkevidde, slik at de kan brukes uten ekstra bass skap.

Audac VEXO

IMEO1 LYDPLANKE


IMEO1 Soundbar har et slankt og elegant design, og inkluderer alle nødvendige funksjoner for utvidelse av ethvert AV system. Det passer perfekt for installasjoner i klasserom, presentasjonsrom eller møterom der det kan brukes og installeres i kombinasjon med skjermer, smartboards eller projektorer.

Audac IMEO
JBL Professional Logo
IMEO Exploded

JBL EON208PB


Få legendarisk lydkvalitet med det bærbare PA-systemet EON208P alt-i-ett, komplett med en 8-kanals mikser, Bluetooth lyd og inkludert AKG-mikrofon. Med en praktisk koffert, gjør EON280P det enkelt å få god lyd for forestillinger, møter og arrangementer. Den 8-kanals avtakbare mikseren gir tilkoblinger for mikrofoner, instrumenter og linjenivå-kilder, mens de 8 toveis stereohøyttalerene gir publikum dekning. Bluetooth tilkobling lar deg også streame lyd fra den mobile enheten din. Med 300W vil du ha mer enn nok volum til å bli hørt. I tillegg betre den kompakte og lette formen at du kan bære hele systemet med en hånd.

JBL EON 208 P
JBL EON 600

JBL EON600


Veien til toppen er lang og vanskelig. Du trenger et PA-system som er bygget for å ta det. For du noen gang kobler den til tåler EON600 JBLs legendariske testprotokoll, inkludert 100 timers avspilling på full kraft, og ekstreme miljø- og slipp tester. Robuste kabinett materialer, kraftige griller og ekte JBL-transdusere sikrer at EON600 leverer eksepsjonell lyd over lang tid, spillejobb etter spillejobb. i tillegg gir integrert Bluetooth-funksjonalitet deg praktisk og enkel trådløs kontroll.

Ser du etter et rimelig, bærbart system med lyd i studiokvalitet du alltid kan stole på? Da er den robuste og brukervennlige EON600 noe for deg.

EON one series
New Tec Logo
EON one pro
CONO Canto WiFi
Cono installation
CONO installed
CONO shop installation

CONO canto WiFi

Den ideelle høyttaleren for belysnings spor


CONO canto WiFi er en aktiv trådløs høyttaler med integrert digital forsterker og spesiell tilkobling for bruk i alle kommersielt tilgjengelige 3 fasede belysningsskinner. Musikken mottas gjennom WiFi i en avstand på opptil 70 m fra NewTec sender. Hvilket som helst antall høyttalere kan brukes. Volumet til hver enkelt høyttaler kan også justeres med fjernkontroll. Høyttalerhuset er laget av karbonfiberforsterket plast og derfor brukes direkte ved siden av store varmegenererende lyskilder. Det spesielle belegget sikrer en edel og ripebestandig overflate struktur.

Den myke lyden fra CONO canto WiFi skaper en hyggelig beroligende atmosfære fra myk bakgrunnslyd til presis avspilling i HiFi-kvalitet. 


Fordelene med CONO canto WiFi:

 • Enkel installasjon
 • Ingen høyttalerkabel nødvendig
 • Hvilket som helst antall høyttalere kan brukes
 • Volumet på hver enkelt høyttaler kan justeres individuelt 
 • Kompatibel med alle lydspor fra Nordic Aluminium Eutrac
 • Perfekt integrert utseendet til taket
Ecler logo
CONO with bass unit
eMOTUS5PB Side
eMOTUS5PB Back
AUDEO 106
biamp logo

eMOTUS 5PB høyttalere - stereosett


eMOTUS5PB er et stereo høyttalersett med aktivt og passivt skap. eMOUTS5PB tilbyr Bluetooth-tilkobling, balanserte og ubalanserte lydinnganger. VIdere inkluderer den en IR-fjernkontroll og 0-10VDC-fjern port for volumkontroll. Et profesjonelt og kompakt stereo høyttalersett, en brukervennlig og kostnadseffektiv formel med en fantastisk ytelse og et unik design som lett vil passe inn i et enormt antall multimedia-løsninger: klasserom, møterom, butikk osv. Tilgjengelig i svart og hvit farge.

AUDEO 106 Surface Mount Høyttaler

 

ECLER AUDEO106 er et 2-veis, 50 WRMS høyttaler skap. Den har en 6,5” woofer og 1” tweeter.

AUDEO-serien har et balansert, innovativt design som er et resultat av samarbeidet mellom ECLER og den prestisjetunge gruppen Giugiaro Design. Det tilfredsstiller dagens krav til estetikk, design og integrasjon i alle typer arkitektoniske miljøer, som sammen med sin utmerkede kvalitet gjør denne serien til den ideelle løsningen for bruk i en rekke lydprosjekter.

BIAMP TESIRA Forte AI

TesiraFORTÉ AI


TesiraFORTÉ AI er en digital lyd server med 12 analoge innganger og 8 analoge utganger, og inkluderer opptil 8 kanaler med konfigurerbar USB-lyd.


 • 12 mic/linjenivå innganger, 8 mic/linjenivå utganger
 • Gigabit Ethernet-port
 • RS-232 serieport 
 • 4-pinners GPIO
 • 2-linjers OLED-skjerm med kapasitiv berørings navigasjon
 • Rack montering (1RU)
 • Systemkonfigurasjon og kontroll via Ethernet
 • Intern universell strømforsyning 
 • Signalbehandling via input i programvare tillater konfigurasjon og kontroll for signal ruting, miksing, utjevning, filtrering og forsinkelse
 • CE-merket, UL-oppført og RoHS-kompatibel
 • Dekkes av Biamp Systems fem års garanti
BIAMP TCM-X Microphone
Xilica Logo

Parlé TCM-X Takmikrofon


Parlé TCM-X er en AVB-mikrofon med lav profil i taket for bruk i Tesira®-systemer. Hver mikrofon består av en nettverksboks og en takmikrofon og inkluderer Beamtracking-teknologi med fire 90-graders soner. og gir full 360-graders dekning av møteplassen. TCM-X-mikrofonen leverer samme ytelsesnivå som våre andre Beamtracking-mikrofoner i et elegant beskjedent design som monteres i taket. TCM-X sporer og blander aktivt samtaler fra rundt bordet, slik at deltakerne helt utenfra kan oppleve samtalen som om de var ansikt til ansikt. Hver nettverksboks har sin egen digitale signalbehandling modul og kommer med en ekstra RJ45-kontakt for å legge til en valgfri TCM-XEX til nettverks boksen. Maksimalt to mikrofoner er tillatt per nettverksboks. TCM-X er godt egnet for en rekke romtype og størrelser med 10-tak eller lavere som krever lyd løsninger av høy kvalitet og lavprofilerte eller beskjedne mikrofoner.

Solaro QR1

XILICA SOLARO QR1


 • To-kjerne-prosessering og en 40-bits flytende DSP garanterer upåklagelig kvalitet på tvers av installasjoner.
 • Lite fotavtrykk passer perfekt til estetisk utfordrende rom, eller miljøer der racking ikke mulig for eksempel: konferanserom og digital skilting
 • 8 bruker konfigurerte, felt utskiftbare kortspor tillater tilpassede I/O-konfigurasjoner uten begrensning
 • Inkludert som standard er 4x4 Dante digitale lyd nettverk, og utvider tilkoblingen til over 4000 produkter fra 150 produsenter
 • PoE strømstyrt, men også drevet gjennom ekstern PSU for optimal fleksibilitet
 • QR1-AEC gir avansert akustisk ekko kansellering med latenstid på opptil 250 ms (8 kanaler) og 100ms (16 kanaler)
 • Høy grad av fleksibilitet når du bestemmer alternativer for I/O
 • Forhånds forsterkning av mikrofon, og 32-biters analog-digital, digital-analog omformere på tvers av I/O-kort
 • 4-kanals GPIO-kort gir større fleksibilitet for lavere kostnader når du designer komplekse kontroll- og kommando systemer
 • Bruker Installert Dante-modul for Solaro FR1 bidrar til å begrense kostnadene når Dante ikke er nødvendig, og gir større fleksibilitet når det er det
AV Huset AS Kontoret

Nyheter


Blustream multicast demo kit tilgjenglig . Ta kontakt med oss....

Okt. 5 2019

AV Huset er nå autorisert Barco Partnere

Sep. 9 2019

© Copyright. All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept