Projektorer
AV Huset AS - Straumeveien 166 5155 Straumsgrend

Straumeveien 166

5151 Straumsgrend

08.00 TO 18.00

MANDAG TIL FREDAG

laser projektor fra Panasonic

Verdens minste og letteste LCD-laserprojektor fra Panasonic med lysstyrke på 6000 lumen.

 

Den nye Panasonic VMZ60-laserprojektoren veier bare 7,2 kg, noe som gjør den enkelt å transportere, og bruke på arbeidsplasser, i utdanningsinstitusjoner, museer og lignende.

 

Rimelig overgang fra lampe til laser

 

VMZ60-projektoren er et åpenbart valg om du leter etter en rimelig overgang fra lampe til laser som har enkle skjermprojeksjonsinnstillinger. Med en lysstyrke på 6000 lumen er det mulig å vise bilder med svært god fargenøyaktighet og kontrast.

 

20 000 timer vedlikeholdsfri drift

Projektoren har 20 000 timer vedlikeholdsfri drift takket være ny kjøleteknologi som Panasonic har utviklet med bakgrunn og erfaring fra fra en rekke projektorer med enda større lysstyrke.

 

Ideell for rom med begrenset plass

Projektoren har et 1,6 x zoomobjektiv for korte kastavstander og brede horisontale/vertikale linseskift, slik at man kan vise store bilder i små og mellomstore rom. Det gjør den ideell for bruk i klasserom, møterom og rom med begrenset plass.

 

 

VMZ60-modellen har DIGITAL LINK ™ / HDbaseT, som betyr simultan overføring av video-, lyd- og styresignaler gjennom LAN-kabel i avstander opp til 150 m. I tillegg er det også USB Memory Viewer-funksjon og mulighet til å ta enheten med seg når man bruker projektorens trådløse modul. Funksjonen gjør det også mulig for gjester å koble seg til projektoren gjennom en app, og dermed dele dokumenter og informasjon uansett hvor de er og uten å måtte bruke kabler.

 

 

Framtidssikker løsning

Projektoren er kompatibel med 4K/30p signalinnganger, noe som gjør den til en fremtidssikker løsning!

 

Panasonic har utviklet denne projektorserien, da det har vært etterspørsel etter en LCD-løsning for forbrukere som ikke har budsjett til 1-chip DLP ™ projektorer.  Dette er markedets beste LCD-laserprojektor når man ser på størrelse, vekt og pålitelighet.

 

Projektor

Bruksområder for vår 8 500–10 000 lumen RZ970-serie laserprojektoroppstilling strekker seg fra utdanning, utstilling og skilting til arrangementer og iscenesettelse. Med en delt designfilosofi, leverer disse kompakte 1-Chip DLP ™ -projektorene bildekvalitet som nærmer seg vår 3-Chip DLP ™ -modeller, samtidig som de beholder fleksibiliteten for en stressfri installasjon. Serien fører ikke bare feltet i direkte bildekvalitet; den gir også den stabile, konsistente ytelsen med lite vedlikehold som profesjonelle brukere krever.

projektor

Space Player tilbyr en hybrid belysnings- og bildeprojeksjonsløsning for å forbedre viste gjenstander eller skape livlig skilting på forskjellige steder og applikasjoner. Muligheten til å kombinere tilpasset spotlighting og belysning i omgivelsene, stillbilder og bevegelige bilder, fanger oppmerksomhet i detaljhandelsmiljøer, mens du utnytter lysstyrke og oppløsning for å levere tekst og bilde informasjon tydelig i utstillingsrom. Med frihet til å projisere en rekke medier og kontroll i nettleseren for nettverksenheter, har det aldri vært enklere å transformere skjermen.

Gjør et måltid om til en minneverdig matopplevelse. Space Player tar presentasjon og atmosfære til neste nivå, det være seg med menyprojeksjon på vegger eller bord, for å fremheve fargen på mat eller dekor, lydvideounderholdning og informasjon, eller stille stemninger med skiftende omgivelseslys.

Puster nytt liv i utstillinger: Bruk Space Player til å projisere tekst- eller grafisk informasjon om gjenstander som vises, mens du viser utstillingen i sitt beste lys, alt fra en enhet. Evnen til å kombinere forskjellige maler med flere søkelys med bevegelig bakgrunn eller stillbilde, presenterer ikke bare utstillinger på en mer tiltalende måte, men gir også publikums forståelsesdybde.

Drei hoder med oppmerksomhetsgripende effekter for produktpresentasjoner i butikkgulv og i vindusvisninger. Vis frem de siste varene mot et bakteppe som endres med varebeholdningen. Gjør en produktvisning til en multimedieutstilling som informerer samtidig som kjøperens motivasjon økes. Når lager endres, kan POS-skjermene også gjøre det: bare lag nye mediefiler og last dem inn på SD-kort. Gjør justeringer til spillelister, tidsplaner og skjermkonfigurasjoner ved hjelp av PC-en, og finjuster med den medfølgende fjernkontrollen.

© Copyright. All Rights Reserved

AV Huset er nå autorisert Barco sølv Partnere

Sept. 15 2020

AV Huset AS Kontoret

Sept. 15 2020

Nyheter


Mersive Solstice Gen 3 demo enheter tilgjengelig - kontakt oss for mer info

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept