Videokonferanse
AV Huset AS - Straumeveien 166 5155 Straumsgrend

Straumeveien 166

5151 Straumsgrend

08.00 TO 18.00

MANDAG TIL FREDAG

Logitech Logo

 


Hvorfor bruker video til samhandling?

Med et VC system kan du lett kommunisere med kunder, leverandører og kolleger, og med dagens fokus på miljø har digital kommunikasjonstjenester aldri vært bedre miljøvennlig alternativ. Et system kan spare bedriften din både penger og tid ved å kutte både reisetid og kostnader.
Med flere modeler tilgjengelig fra AV Huset, kan vi tilby systemer for små rom til flerkamera systemer med auto tracking.
Våre systemer er kompatible med de fleste konferanse løsningene fra Microsoft, Cisco, Zoom, Google og Amazon.


MEETUP

Alt-i-ett ConferenceCam med 120° synsvinkel og integrert lyd – perfekt for små konferanserom og fleksible møterom

 • Se alle, selv de som er nær kameraet
 • RightSense-teknologi med automatisk innramming
 • Kompakt design som minimerer kabler og rot

RALLY

Et førsteklasses konferansekamera system med ultra-HD og automatisk kamerakontroll

 • RightSense™™-teknologi automatiserer kameraet og gir deg en bedre brukeropplevelse
 • Modulær lyd for full dekning av mellomstore til svært store rom
 • Førsteklasses komponenter og elegant industriell design

TAP

Romløsninger for VC med Logitech Tap tilbyr kalenderintegrasjon, en berøringsfunksjon for å delta, deling av øyeblikkelig innhold og alltid på-funksjonalitet. Logitech romløsninger er forhåndskonfigurert med rom optimalisert programvare fra Google, Microsoft eller Zoom, inkludert alle nødvendige komponenter: Tap berøringskontroller, en liten datamaskin,kabling som er klassifisert for montering i vegg, og et konferansekamera av typen Logitech MeetUp eller Rally.

Microsoft Teams
Logitech Rally Plus
Logitech Rally with Tap
Logitech Tap panel with Teams
Logitech Meetup with Tap
Zoom Logo

Videokonferanse

presentasjons utstyr til videokonferanse

BARCO Logo
Barco Partner

Clickshare CS Series


Vellykkede møter handler om selvtillit. Tillit til ideene, tillit til presentasjonene, men også tillit til møteromsteknologien. Derfor har Barco utviklet ClickShare. Med dette trådløse presentasjonssystemet kan brukere ganske enkelt dele hva som er på deres bærbare eller mobile enhet, på presentasjonsskjermen. Ingen kabler, ingen oppsett, ingen venting til å bli med.

Clickshare CS100
Clickshare CSE-200
clickshare CSE 200+

For at møter skal være så produktive som de muligens kan være, må deltakerne føle seg engasjert og inspirert. ClickShare CX-30 fra Barco tilbyr en sømløs trådløs konferanseløsning som kan brukes på alle enheter for å samle team - uansett hvor de er i verden - for å delta i inkluderende møter som genererer de beste ideene og diskusjonspunktene. Kompatibel med alle PC-, bærbare eller Mac-enheter som kjører Windows, Android eller iOS-operativsystemer; ClickShare CX-30 kan gjøre små til mellomstore møterom om til innovative møte- og konferansefasiliteter.

ClickShare CX-30 er et fullt integrert, trådløst konferansesystem som kan være i gang på mindre enn syv sekunder. ClickShare Wireless Conferencing-knappen og ClickShare Collaboration-appen hjelper deg med å gjøre hele prosessen med å dele innhold raskt og enkelt - ideelt for når tiden er i en høy kvalitet - mens den tredobbelte agnostiske naturen til ClickShare hjelper deg med å sikre at det kan brukes av hvem som helst, på alle enheter med tilleggsutstyr.

ClickShare CX-30 er fullt kompatibel med Windows, Mac, iOS og Android-enheter; og den kan også brukes sammen med hvilken som helst enhetlig kommunikasjons (UC) teknologi og ethvert merke AV USB-periferiutstyr. I tillegg kan brukere av ClickShare CX-30 dra nytte av interaktive funksjoner, inkludert moderering, lokal visning av rommets visning, merknad, tavle og touch back support lar brukere kontrollere berøringsskjermen i rommet.

CS - 700 Videokonferanse system

Lydplanke til videokonferanse

Yamaha CS-700-konferanse lydplanke er spesielt designet som en alt-i-ett-enhet for å utstyre huddle eller små møterom med den best mulig lyd- og videokvalitet.

 • USB audio og video support
 • Beamforming mikrofon array
 • 4 høyttaler elementer
 • Høykvalitets kamera med 120 grader synsvinkel
 • fjernstyrt administrasjon og management, system notifications (SNMP), 
 • virker med alle soft codec systemer (Teams, Zoom, Google, Bluejeans)
 • koble samtale med blåtann eller NFC
 • Veggfest inkludert


FJERNSTYRING OG KONTROLL

Når man har mange møterom å håndtere med mange forskjellige brukere vil IT avdelingen typisk få utfordringer. Yamaha CS 700 lar IT avdelingen styre, konfigurer og oppgradere systemet fra uansett i verden igjennom et IP grensesnitt. Å styre teknologien i de små møterommene er nå blitt veldig mye enklere enn tidligere.


VIDEO

 På grunn av størrelsen på små møterom sitter ofte deltakere veldig nært skjerm og kamera i denne typen rom, tidligere måtte man panorere kamera for å kunne se hele rommet. Yamaha CS 700 har 120 grades ultra vidvinkel på kameraet, noe som gjør at den fanger opptil 80% mer av rommet enn hva som var mulig tidligere uten å bruke zoom og panorering. Kameraet stilles inn ved montasje også glemmer man at det er det i etterkant, slik det skal være.
AUDIO


«Hør vært ord» betyr suksess i møterommet mer i dag enn tidligere. Yamaha CS 700 bruker den fantastiske erfaringen Yamaha og Revolabs har igjennom årevis med å jobbe opp mot profesjonell og bedrifts audio opplevelser. Inne i enheten er det en «beamforming mikrofon array» som plukker opp hvert eneste ord som blir snakket. Kombinert med prisvinnende audio prosessering teknologi integrert i CS 700 og du får enkle, naturlige samtaler mellom deltakere i møterommet og over video.

Mikrofonene er tilpasset slik at det ikke er behov for noe på bordet. Ingen høyttaler eller mikrofon – ingen ekstra kabler eller annet som tar opp plassen på møtebordet.


USP, BLÅTANN OG SIP STØTTE

Yamaha CS 700 er laget for å være den ene kommunikasjonsenheten i rommet. Den støtter business applikasjoner som Microsoft Skype for Business, Google Chromebox for Meetings, BlueJeans, Zoom, GoToConference, Vidyo og mange mange flere. I tillegg har CS 700 Blåtann tilkobling for mobiler og nettbrett samt at enheten kommer i en versjon med SIP tilkobling i tillegg. Dette gjør at en CS 700 kan brukes til alt i møterommet uansett behov og kan sammenkoble samtaler over mobiler, SIP og applikasjoner på din PC.


DISPLAYLINK – SKJERMDELING

Tiden med flere enn 1 kabel i møterommet er over. Med Yamaha CS-700 kan du enkelt sette deg i møterommet. Sett inn USB kabelen i din PC og få automatisk tilgang til skjermdeling – pluss 120 graders vidvinkel kamera, mikrofoner og høyttalere. Enklere blir det ikke. CS-700 støtter 1 skjerm for øyeblikket .

© Copyright. All Rights Reserved

AV Huset er nå autorisert Barco sølv Partnere

Sept. 15 2020

AV Huset AS Kontoret

Sept. 15 2020

Nyheter


Mersive Solstice Gen 3 demo enheter tilgjengelig - kontakt oss for mer info

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept